مواد لازم:
جوی معمولی…………………………………………..500 گرم
کیسه ی نخی سفید و کاملا تمیز …………………..یک عدد
طرز تهیه: این جوانه هم دقیقا مانند جوانه ی گندم تهیه می شود. هنگامی که جوانه شروع به رشد کرد، اجازه دهید تا ریشه ی آن به اندازه ی یک تا دو سانتی متر شود، سپس آن را خشک کرده، نیم کوب کنید و در پخت غذا از آن استفاده نمایید.
این جوانه مملو از ویتامین گروه B بوده و برای پوست، مو و رفع چروک پوست صورت، هم چنین برای آرامش اعصاب مفید است و به خاطر داشتن فیبر و موسین فراوانف ضد سرطان سیستم گوارش نیز است. آرد این جوانه را به سوپ جو اضافه می کنند که برای افراد چاق بسیار مناسب است.