مواد لازم
گندم تازه با پوست……………………….300 گرم
کیسه ی نخی سفید و کاملا تمیز………یک عدد
طرز تهیه :
گندم را تمیز کرده ، شسته و با آب ولرم به مدت 48 ساعت خیس و هر روز آب آن را نیز عوض کنید. به محض آن که گیاهک گندم ، سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه ی نخی ریخته و کیسه را مرطوب نمایید. پس از 24 ساعت، جوانه یا ریشه ی گندم را به خوبی خواهید دید. در این حال می توانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده ، میل کنید.
جوانه ی گندم را به صورت های دیگر نیز می توان استفاده کرد. اگر آن را مانند گوشت چرخ کرده ، چرخ نمایید؛ دارای چسب بوده ، می توانید آن را در تهیه ی انواع غذاهای خام استفاده کنید. صورت دیگر این است که اجازه دهید تا ریشه ی گندم به اندازه ی یک سانتیمتر رشد کند ، سپس آن را خشک کرده ، آسیاب کنید. با این کار، آرد جوانه گندم به دست می آید که از آن در تهیه ی انواع شیرینی جات خام و طبیعی می توان مصرف نمود.
این جوانه سرشار از ویتامین E بوده، برای رفع اختلالات ماهانه ی خانم ها، ضعف تخمدان و تخمک گذاری فوق العاده مفید بوده، همچنین برای ضعف غدد جنسی در آقایان بسیار سودمند است.
توجه: برای رشد بیشتر جوانه گندم، می توانید هر روز با آب پاش، کیسه ی نخی ای را که جوانه ها را در آن ریخته اید، مرطوب کنید. جوانه ها را می توانید با باغ جوانه نیز آماده نمایید.
منبع : استاد خدادادی