عسل درمانی

روش صحیح آماده کردن شربت عسل

ابتدا یک چهارم لیوان یا ظرف را آب ولرم میریزیم سپس به آن 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم حال یک چهارم دیگر لیوان را با آب خنک پر کرده و نصف دیگر لیوان که دوچهارم باقیمانده است با یکی از عرقیات نعناع،آویشن، گلاب، بیدمشک، کاسنی، بهارنارنج و … پر میکنیم و بعد از آن 1 قاسق غذاخوری برای یک لیوان می توانیم از بذرهای ملین که قبلاً خوب شسته و آماده شده است اضافه کنیم مثل خاکشیر، بالنگ، بالنگو، اسفرزه، به دانه، تخم شربتی…

البته توجه شود که با توجه به اهمیت زیاد لیمو ترش تازه یعنی لیمو شیرازی می توان به جای مصرف عرقیات میزان آب لیوان را بیشتر و یک عدد لیمو ترش تازه را برش زده و نصف کرده آب آن را گرفته به لیوان شربت عسل اضافه کرده و مصرف کنیم توجه شود شربت درست شده با لیمو ترش تازه باید تا حداکثر 6 ساعت پس از درست کردن مصرف شود بعد از این زمان فایده مورد نظر ما را ندارد. در حال حاضر ما شربت عسل مصلح به عرقیات یا لیمو ترش تازه به همراه بذرهای ملین را داریم که یک شربت کامل و عالی از هر نظر است و بهتر است آنرا خنک مصرف نماییم.هرگز عسل را با شیر داغ آب داغ و چای مخلوط نکنیم و در مورد مصرف آن به جهت درمان بیماریها ی مختلف بهتر است زیر نظر پزشک و اطباء سنتی صورت گیرد که البته دوز مصرفی آن در درمان مشکلات مختلف متفاوت است.

دکمه بازگشت به بالا