رژیم گیاهی خام 15 روزه
رژیم پاکسازی برای بیماری های خود ایمنی عبارت است از:
روز اول
صبحانه : مرباي هويج + يك ليوان شير بادام .
ناهار : سالاد مخصوص .
شام : 30گرم مغز بادام خام + 10 عدد انجير خشك + يك عدد ميوه ي فصل.
روز دوم
صبحانه : مرباي سيب + يك ليوان شير بادام .
ناهار : حليم جوانه ي گندم + يك عدد ميوه ي فصل
شام : 5 قاشق غذا خوري كنجد خام با پوست + 5 عدد خرما +يك عدد ميوه ي فصل .
روز سوم
صبحانه : مرباي موز + يك ليوان شير بادام .
ناهار : خوراك مخلوط+ 5 عدد خرما + يك عدد ميوه ي فصل
شام : 10 عدد بادام هندي + 10عدد انجير خشك +يك عدد ميوه ي فصل .
روز چهارم
صبحانه : مرباي خيار بوته اي + يك ليوان شير بادام .
ناهار : سوپ كرفس+ 5 عدد خرما + يك عدد ميوه ي فصل
شام : حلولي مخصوص + يك خيار بوته اي .
روز پنجم
صبحانه : مرباي به + يك ليوان شير بادام .
ناهار : دلمه ي فلفل سبز همراه با گوجه+ 5 عدد انجير+ يك عدد ميوه ي فصل
شام : 50 گرم نارگيل + 5 عدد خرما +يك عدد ميوه ي فصل .
روز ششم
صبحانه : 50 گرم جوانه گندم + يك قاشق مربا خوري عسل + 10 عدد مغز بادام خام + يك عدد ميوه فصل
ناهار : حليم جوانه گندم + يك عدد ميوه فصل .
شام : 40 گرم مغز بادام خام + 5 عدد خرما + يك عدد ميوه فصل .
روز هفتم
صبحانه : مرباي هويج + يك ليوان شير بادام .
ناهار : دلمه ي فلفل سبز همراه با گوجه+ 5 عدد انجير+ يك عدد ميوه ي فصل
شام : 5 قاشق غذا خوري كنجد خام با پوست + 5 عددانجير +يك عدد ميوه ي فصل .
روز هشتم
صبحانه : مرباي سيب + يك ليوان شير بادام .
ناهار : سوپ كرفس+ 5 عدد خرما + يك عدد ميوه ي فصل
شام : 30 گرم مغز گردو +1 قاشق غذا خوري عسل + يك عدد ميوه فصل .
روزنهم
صبحانه : مرباي موز + يك ليوان شير بادام .
ناهار : سالاد مخصوص .
شام : ميوه ي فصل حدود 500گرم
روز دهم
صبحانه : مرباي خيار + يك ليوان شير بادام .
ناهار : حليم جوانه گندم + يك عدد ميوه فصل .
شام : 30گرم مغزبادام + 10عدد انجير خشك +يك عدد ميوه ي فصل .
روزیاز دهم
صبحانه : 50 گرم جوانه گندم + يك قاشق مربا خوري عسل + 10 عدد مغز بادام خام + يك عدد ميوه فصل
ناهار : سالاد مخصوص .
شام : حلواي مخصوص + يك عدد خيار بوته اي .
روز دوازدهم
صبحانه : مرباي توت فرنگي + يك ليوان شير بادام .
ناهار : سالاد مخصوص .
شام : بادام زميني 50 گرم +يك عدد ميوه ي فصل
روز سیزدهم
صبحانه : مرباي گيلاس + يك ليوان شير بادام .
ناهار : سالاد مخصوص .
شام : 300 گرم انگور يا ساير ميوه ي فصل
روز چهاردهم
صبحانه : مرباي زردالو + يك ليوان شير بادام .
ناهار : خوراك مخلوط+ 5 عدد خرما + يك عدد ميوه ي فصل
شام : 10 عدد بادام هندي + 10عدد انجير خشك +يك عدد ميوه ي فصل .
روز پانزدهم
صبحانه : مرباي آلبالو + يك ليوان شير بادام .
ناهار : حليم جوانه گندم + يك عدد ميوه فصل .
شام : 40گرم چهار مغز(بادام و فندوق و گردو و پسته)+ 10عدد انجير خشك +يك عدد ميوه ي فصل .
توجه : در ارتباط با غذاهاي اين رژيم پانزده روزه كه همه از مواد خام تشكيل شده توجه به اين نكات لازم است :
1- بين و عده هاي غذا از ميوه جات مي توانيد استفاده كنيد .
2- درصورت در دسترس نبودن ميوه جات ذكر شده از ساير ميوه جات استفاده نمائيد .
3- مي توانيد جاي وعده هاي غذائي را باهم عوض كنيد .
4- براي داشتن نشاط بيشتر مي توانيد روزانه يك يا دو ليوان آب سيب با ليموترش تازه و يك قاشق مربا خوري عسل و يا مخلوط آب سيب و آب ساقه ي كرفس ميل كنيد .
5- براي رفع گرسنگي غذا را بيشتر بجويد
6- در طول اين رژيم از نرمش و ورزش متناسب حال خود استفاده نمائيد .
7- غذا را كاملا بجويد و كمي قبل از سير شدن دست از غذا برداريد .
طرز تهيه ي غذاهاي رژيمي
طرز تهيه مرباجات خام :
مقداري از ميوه هاي فصل (هويج و سيب و موز و…را درشت رنده ويا ريز خرد كنيد (بطوري كه آب نيفتد) و با يك قاشق مربا خوري عسل و يك قاشق غذا خوري پودر بادام خام پوست كنده مخلوط كنيد . در صورت تمايل مي توانيد آب نصف ليمو ترش تازه شيرازي را به مخلوط آماده شده اضافه كنيد و آن راميل كنيد . مي توانيد هر روز يم نوع مربا تهيه كرده و ميل نمائيد .
طرز تهيه شير بادام :
50گرم مغز بادام خام و شيرين را با يك ليوان آب مخلوط كنيد و روي اجاق قرار دهيد . به محض جوش آمدن اجاق را خاموش كرده و صبر كنيد تا كاملا خنك شود پس از آن پوست بادام را جدا كنيد و آب خنك بشوئيد . مغزهاي آماده شده را با سه قاشق غذا خوري عسل و 3تا 4 ليوان آب سرد مخلوط كنيد و به مدت 5 دقيقه(براي اينكه مواد خوب در آب حل شوند) در مخلوط كن مخلوط كنيد .
شير به دست آمده فوق العاده سفيد و چرب و شيرين وخوشمزه است .
اين نوشابه براي بهبود بيماران عصبي و افسرده و نگران بسيار موثر است و ناراحتي هاي پوستي و كبدي را بر طرف مي كند و كسالت و فراموشي را نيز به سرعت از بين مي برد و افرادي كه به راحتي نمي توانند تمركز پيدا كنند مفيد مي باشد .
مصرف اين نوشابه اشتها و گرسنگي زيادي در بعضي افراد ايجاد مي كند از اين روبهتر است كه هميشه همراه خود مقداري خوراكي را داشته باشند .
طرز تهيه ي حلواي مخصوص :
مواد لازم :
خرماي مرغوب بدون هسته 800تا1000گرم
مغز گردوي تازه 150گرم
آرد جوانه گندم 200گرم
دارچين سائيده 1قاشق غذاخوري
هل سبز ساييده 1قاشق مرباخوري
پودر نارگيل و پسته هركدام 1قاشق غذا خوري
روغن زيتون 2تا 3قاشق درصورت تمايل
طرز تهيه : مغز گردو و دارچين و هل سبز را آسياب كرده با آرد جوانه ي گندم خوب مخلوط كنيد . پس از آن مواد تهيه شده را در يك ظرف چيني با خرما مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد تاخمير نسبتا سفتي بدست آيد اگر مواد آماده شده خيلي سفت شود مي توانيد چند قاشق گلاب به آن اضافه كنيد . در صورت تمايل چند قاشق غذا خوري روغن زيتون يه خمير اضافه كرده و دوباره آن را ورز دهيد تا خمير نرم و براقي بدست آيد . مواد به دست آمده را در يك ديس مناسب پهن كرده و روي آن پودر پسته و نارگيل بپاشيد . ودر آخر روي ديس را با سليفون بپوشانيد و در يخچال نگهداري كنيد و در موقع لزوم از آن استفاده نمائيد .
طرز تهيه ي سالاد مخصوص :
مواد لازم :
هويج و كاهو و خيار بوته اي و انواع كلم (كلم برگ سفيد و قرمز گل كلم و كلم قمري ) به مقدار لازم
سبزي جات معطر(نعناع و ريحان و ترخون و مرزه و جعفري و ساق كرفس) به مقدار لازم
جوانه گندم 3قاشق غذا خوري
پياز كوچك 1 عدد
مغز بادام خام 10عدد
سيب درختي 1عدد
كشمش شسته شده 1قاشق
كنجد خام با پوست 1 قاشق
پونه كوهي 1 قاشق مرباخوري
ليمو ترش تازه به مقدار دلخواه
روغن زيتون طبيعي 3تا4قاشق سوپخوري
نمك به مقدار لازم
طرز تهيه : همه مواد را ريز خرد كرده يا درشت رنده كنيد و در يك ظرف چيني يا لعابي بريزيد و سپس جوانه ها را به آن اضافه كنيد كمي نمك و ليمو ترش تازه و روغن زيتون را روي آن بريزيد و خوب مخلوط كنيد .
طرز تهيه ي سوپ كرفس :
مواد لازم :
ساقه كرفس ضخيم و سبز 3 تا 4 عدد
ساقه ترد كرفس 1 تا 2عدد
جوانه ماش 2قاشق غذاخوري
سير متوسط 1 عدد
خيار بوته اي 1 عدد
جعفري 20شاخه
مغز گردو 5 عدد
هويج فرنگي 1 عدد
ليمو ترش تازه به مقدار دلخواه
روغن زيتون 3تا4قاشق سوپخوري
نعناع خشك 1قاشق مرباخوري
نمك به مقدار لازم
طرز تهيه : ابتدا ساقه هاي ضخيم كرفس را آب بگيريد و در يك ظرف چيني يا لعابي بريزيد بعد ساقه ي ترد كرفس و هويج و خيار را رنده كرده و پس از آن جعفربي را خرد كنيد و در آخر سير را رنده كرده و با بقيه ي مواد مخلوط كنيد و هم بزنيد . مقداري نمك به آن اضافه كنيد و گردو و روغن زيتون و نعناع خشك را روي سوپ بريزيد و بعد ميل كنيد و خوب بجويد .
طرز تهيه خواراك مخلوط :
مواد لازم :
هويج فرنگي متوسط 1 عدد
ساقه ي ترد كرفس 1 شاخه
جوانه گندم 2 قاشق غذاخوري
جوانه عدس 2 قاشق غذا خوري
جوانه ماش 2 قاشق غذا خوري
كاهو 4 برگ
مغز بادام 10عدد
مغز گردو 2عدد
مغز پسته 10عدد
مغز فندق خام 10عدد
جعفري خرد شده 4 قاشق غذا خوري
گوجه فرنگي رسيده 1 عدد
پونه كوهي يا نعناع خشك 1 قاشق مرباخوري
سير متوسط 1حبه
كشمش شسته شده يك قاشق سوپخوري
روغن زيتون طبيعي نصف استكان
ليمو ترش تازه به مقدار لازم
پودر نارگيل 1 قاشق غذاخوري
آب زعفران 1 قاشق مربا خوري
طرز تهيه : همه ي مواد (به جز كشمش و پودر نارگيل و ليمو ترش و پونه )
را باهم مخلوط و چرخ كنيد سپس نمك به آن اضافه كرده و خوب مخلوط نمائيد . سپس از آن”موادفراهم شده را در يك ظرف چيني ريخته با پودر نارگيل و پونه و روغن زيتون تزئين كنيد و در آخر آب زعفران را روي آن بريزيد و بعد ميل كنيد .
طرز تهيه دلمه ي فلفل و دلمه ي گوجه فرنگي :
مواد لازم :
فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي از هركدام 1 تا 2عدد
جوانه گندم 200گرم
جوانه ماش 4 تا 5قاشق غذاخوري
مغز گردو 100گرم
هويج فرنگي 1 عدد
سبزيجات معطر خرد شده 4قاشق غذا خوري
پياز كوچك 1عدد
ساقه ترد كرفس 1شاخه
سير متوسط 1حبه
نمك فلفل سياه به مقدار لازم
ليموترش تازه به مقدارنياز
روغن زيتون 2تا3قاشق سوپ خوري
آب زعفران 1قاشق مرباخوري
طرزتهيه :ساقه كرفس و هويج و مغز گزدو و جوانه ها و سير را چرخ كرده و پس از آن پياز را بصورت ريز خلال و سپس سبزيجات را به آن اضافه كنيد و در آخر ليمو ترش و روغن زيتون و آب زعفران و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و خوب بهم بزنيدتا يكنواخت شود در اين مرحله داخل فلفل و گوجه فرنگي را خالي كرده و از مواد موجود پر كنيد و درب فلفل و گوجه را گذاشته و به مدت 30دقيقه در يخچال نگهداريد . وبعد همراه با ليمو ترش ميل نمائيد .
طرز تهيه حليم جوانه گندم :
مواد لازم :
جوانه گندم 200گرم
مغز گردو 50گرم
ارده 2 قاشق غذا خوذي
عسل 1 قاشق غذاخوري
دارچين 1 قاشق چاي خوري
آب زعفران 1 قاشق مربا خوري
طرز تهيه : ابتدا جوانه گندم و مغز گردو را چرخ كرده و پس از آن با يك قاشق ارده مخلوط كنيد و در يك پيش دستي برگي شكل پهن كنيد و با نوك فاشق آن را حالت دهيد . سپس يك قاشق عسل روي مواد فراهم شده بريزيد به گونه اي كه همه جاي آن را بپوشاند بعد ارده ي باقي مانده را روي عسل ريخته و در آخر دارچين را روي ارده بپاشيد و آب زعفران را به آن اضافه كنيد .
استاد جمشید خدادادی