مواد لازم :
بادام –پسته –فندق-کنجد-بادام هندی-مغز چلغوز-پودر نارگیل (از هر کدام 100 گرم)
آرد جوانه گندم (یک لیوان)
زعفران (1 مثقال)
دارچین (50 گرم)
زنجبیل (2 مثقال)
هل سبز سائیده (5 مثقال)
ریشه جین سینگ (50 گرم )
عسل (یک کیلو)
شیره خرما یا انگور (یک لیوان)
همه ی مواد باید خام و تازه باشند.
طرز تهیه :
همه مواد را آسیاب کرده با آرد جوانه گندم خوب مخلوط کنید سپس عسل و شیره را به مرور اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواخت شود .از این معجون روزی 2 تا 3 قاشق غذا خوری میل کنید.
منبع: استاد خدادادی