مواد لازم:
انار، زرشک، آلو بخارا، مقداری عسل و چند تکه یخ.
نوع ترکیب: هر کدام از میوه های یا شده را جداگانه استفاده کنید.
طرز تهیه نکتار انار: 2 عدد انار دون کرده + 1 لیوان آب + 1 قاشق عسل + ئچند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، با هم مخلوط کرده جرعه جرعه میل کنید.
طرز تهیه نکتار آلو بخارا : 100 گرم آلو بخارای هسته جدا شده را با 1/5 لیوان آب خیس کرده، در مخلوط کن ریخته، همراه با 1 قاشق عسل و چند تکه یخ مخلوط کرده، به مرور و جرعه جرعه میل کنید.
این نوشیدنی برای سیاتیک و یبوست بسیار مفید است.
طرز تهیه ی نکتار زرشک: 250 گرم زرشک را آب گیری را پاک کرده، یک بار با آب سرد بشویید و همراه با 2 لیتر آب گرم در یک ظرف لعابی خیس کنید. بعد از 48 ساعت، دستکش دست کرده، زرشک ها را خوب مالش دهید تا هسته ی آن ها جدا شود و دوباره 24 ساعت دیگر صبر کنید. سپس آن ها را صاف کرده، استفاده نمایید.
منبع : استاد خدادادی