طب اسلامی و قرآنی

رژیم گیاهی خام 15 روزه

رژیم پاکسازی برای بیماری های خود ایمنی عبارت است از:

روز اول

صبحانه : مرباي هويج + يك ليوان شير بادام .
ناهار : سالاد مخصوص .
شام : 30گرم مغز بادام خام + 10 عدد انجير خشك + يك عدد ميوه ي فصل.

روز دوم

صبحانه : مرباي سيب + يك ليوان شير بادام .
ناهار : حليم جوانه ي گندم + يك عدد ميوه ي فصل
شام : 5 قاشق غذا خوري كنجد خام با پوست + 5 عدد خرما +يك عدد ميوه ي فصل .

روز سوم

صبحانه : مرباي موز + يك ليوان شير بادام .
ناهار : خوراك مخلوط+ 5 عدد خرما + يك عدد ميوه ي فصل
شام : 10 عدد بادام هندي + 10عدد انجير خشك +يك عدد ميوه ي فصل .

روز چهارم

صبحانه : مرباي خيار بوته اي + يك ليوان شير بادام .
ناهار : سوپ كرفس+ 5 عدد خرما + يك عدد ميوه ي فصل
شام : حلولي مخصوص + يك خيار بوته اي .

روز پنجم

صبحانه : مرباي به + يك ليوان شير بادام .
ناهار : دلمه ي فلفل سبز همراه با گوجه+ 5 عدد انجير+ يك عدد ميوه ي فصل
شام : 50 گرم نارگيل + 5 عدد خرما +يك عدد ميوه ي فصل .

روز ششم

صبحانه : 50 گرم جوانه گندم + يك قاشق مربا خوري عسل + 10 عدد مغز بادام خام + يك عدد ميوه فصل
ناهار : حليم جوانه گندم + يك عدد ميوه فصل .
شام : 40 گرم مغز بادام خام + 5 عدد خرما + يك عدد ميوه فصل .

روز هفتم

صبحانه : مرباي هويج + يك ليوان شير بادام .
ناهار : دلمه ي فلفل سبز همراه با گوجه+ 5 عدد انجير+ يك عدد ميوه ي فصل
شام : 5 قاشق غذا خوري كنجد خام با پوست + 5 عددانجير +يك عدد ميوه ي فصل .

روز هشتم

صبحانه : مرباي سيب + يك ليوان شير بادام .
ناهار : سوپ كرفس+ 5 عدد خرما + يك عدد ميوه ي فصل
شام : 30 گرم مغز گردو +1 قاشق غذا خوري عسل + يك عدد ميوه فصل .

روزنهم

صبحانه : مرباي موز + يك ليوان شير بادام .
ناهار : سالاد مخصوص .
شام : ميوه ي فصل حدود 500گرم

روز دهم

صبحانه : مرباي خيار + يك ليوان شير بادام .
ناهار : حليم جوانه گندم + يك عدد ميوه فصل .
شام : 30گرم مغزبادام + 10عدد انجير خشك +يك عدد ميوه ي فصل .

روزیاز دهم

صبحانه : 50 گرم جوانه گندم + يك قاشق مربا خوري عسل + 10 عدد مغز بادام خام + يك عدد ميوه فصل
ناهار : سالاد مخصوص .
شام : حلواي مخصوص + يك عدد خيار بوته اي .

روز دوازدهم

صبحانه : مرباي توت فرنگي + يك ليوان شير بادام .
ناهار : سالاد مخصوص .
شام : بادام زميني 50 گرم +يك عدد ميوه ي فصل

روز سیزدهم

صبحانه : مرباي گيلاس + يك ليوان شير بادام .
ناهار : سالاد مخصوص .
شام : 300 گرم انگور يا ساير ميوه ي فصل

روز چهاردهم

صبحانه : مرباي زردالو + يك ليوان شير بادام .
ناهار : خوراك مخلوط+ 5 عدد خرما + يك عدد ميوه ي فصل
شام : 10 عدد بادام هندي + 10عدد انجير خشك +يك عدد ميوه ي فصل .

روز پانزدهم

صبحانه : مرباي آلبالو + يك ليوان شير بادام .
ناهار : حليم جوانه گندم + يك عدد ميوه فصل .
شام : 40گرم چهار مغز(بادام و فندوق و گردو و پسته)+ 10عدد انجير خشك +يك عدد ميوه ي فصل .

توجه

در ارتباط با غذاهاي اين رژيم پانزده روزه كه همه از مواد خام تشكيل شده توجه به اين نكات لازم است :

  •  بين و عده هاي غذا از ميوه جات مي توانيد استفاده كنيد .
  •  درصورت در دسترس نبودن ميوه جات ذكر شده از ساير ميوه جات استفاده نمائيد .
  •  مي توانيد جاي وعده هاي غذائي را باهم عوض كنيد .
  •  براي داشتن نشاط بيشتر مي توانيد روزانه يك يا دو ليوان آب سيب با ليموترش تازه و يك قاشق مربا خوري عسل و يا مخلوط آب سيب و آب ساقه ي كرفس ميل كنيد .
  •  براي رفع گرسنگي غذا را بيشتر بجويد.
  •  در طول اين رژيم از نرمش و ورزش متناسب حال خود استفاده نمائيد .
  •  غذا را كاملا بجويد و كمي قبل از سير شدن دست از غذا برداريد .

طرز تهيه ي غذاهاي رژيمي

طرز تهيه مرباجات خام :

مقداري از ميوه هاي فصل (هويج و سيب و موز و…را درشت رنده ويا ريز خرد كنيد (بطوري كه آب نيفتد) و با يك قاشق مربا خوري عسل و يك قاشق غذا خوري پودر بادام خام پوست كنده مخلوط كنيد . در صورت تمايل مي توانيد آب نصف ليمو ترش تازه شيرازي را به مخلوط آماده شده اضافه كنيد و آن راميل كنيد . مي توانيد هر روز يم نوع مربا تهيه كرده و ميل نمائيد .

طرز تهيه شير بادام :

50گرم مغز بادام خام و شيرين را با يك ليوان آب مخلوط كنيد و روي اجاق قرار دهيد . به محض جوش آمدن اجاق را خاموش كرده و صبر كنيد تا كاملا خنك شود پس از آن پوست بادام را جدا كنيد و آب خنك بشوئيد . مغزهاي آماده شده را با سه قاشق غذا خوري عسل و 3تا 4 ليوان آب سرد مخلوط كنيد و به مدت 5 دقيقه(براي اينكه مواد خوب در آب حل شوند) در مخلوط كن مخلوط كنيد .
شير به دست آمده فوق العاده سفيد و چرب و شيرين وخوشمزه است .
اين نوشابه براي بهبود بيماران عصبي و افسرده و نگران بسيار موثر است و ناراحتي هاي پوستي و كبدي را بر طرف مي كند و كسالت و فراموشي را نيز به سرعت از بين مي برد و افرادي كه به راحتي نمي توانند تمركز پيدا كنند مفيد مي باشد .
مصرف اين نوشابه اشتها و گرسنگي زيادي در بعضي افراد ايجاد مي كند از اين روبهتر است كه هميشه همراه خود مقداري خوراكي را داشته باشند .

طرز تهيه ي حلواي مخصوص :

مواد لازم :

  • خرماي مرغوب بدون هسته 800تا1000گرم
  • مغز گردوي تازه 150گرم
  • آرد جوانه گندم 200گرم
  • دارچين سائيده 1قاشق غذاخوري
  • هل سبز ساييده 1قاشق مرباخوري
  • پودر نارگيل و پسته هركدام 1قاشق غذا خوري
  • روغن زيتون 2تا 3قاشق درصورت تمايل

طرز تهيه : مغز گردو و دارچين و هل سبز را آسياب كرده با آرد جوانه ي گندم خوب مخلوط كنيد . پس از آن مواد تهيه شده را در يك ظرف چيني با خرما مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد تاخمير نسبتا سفتي بدست آيد اگر مواد آماده شده خيلي سفت شود مي توانيد چند قاشق گلاب به آن اضافه كنيد . در صورت تمايل چند قاشق غذا خوري روغن زيتون يه خمير اضافه كرده و دوباره آن را ورز دهيد تا خمير نرم و براقي بدست آيد . مواد به دست آمده را در يك ديس مناسب پهن كرده و روي آن پودر پسته و نارگيل بپاشيد . ودر آخر روي ديس را با سليفون بپوشانيد و در يخچال نگهداري كنيد و در موقع لزوم از آن استفاده نمائيد .

طرز تهيه ي سالاد مخصوص :

مواد لازم :

  • هويج و كاهو و خيار بوته اي و انواع كلم (كلم برگ سفيد و قرمز گل كلم و كلم قمري ) به مقدار لازم
  • سبزي جات معطر(نعناع و ريحان و ترخون و مرزه و جعفري و ساق كرفس) به مقدار لازم
  • جوانه گندم 3قاشق غذا خوري
  • پياز كوچك 1 عدد
  • مغز بادام خام 10عدد
  • سيب درختي 1عدد
  • كشمش شسته شده 1قاشق
  • كنجد خام با پوست 1 قاشق
  • پونه كوهي 1 قاشق مرباخوري
  • ليمو ترش تازه به مقدار دلخواه
  • روغن زيتون طبيعي 3تا4قاشق سوپخوري
  • نمك به مقدار لازم

طرز تهيه : همه مواد را ريز خرد كرده يا درشت رنده كنيد و در يك ظرف چيني يا لعابي بريزيد و سپس جوانه ها را به آن اضافه كنيد كمي نمك و ليمو ترش تازه و روغن زيتون را روي آن بريزيد و خوب مخلوط كنيد .

طرز تهيه ي سوپ كرفس :

مواد لازم :

  • ساقه كرفس ضخيم و سبز 3 تا 4 عدد
  • ساقه ترد كرفس 1 تا 2عدد
  • جوانه ماش 2قاشق غذاخوري
  • سير متوسط 1 عدد
  • خيار بوته اي 1 عدد
  • جعفري 20شاخه
  • مغز گردو 5 عدد
  • هويج فرنگي 1 عدد
  • ليمو ترش تازه به مقدار دلخواه
  • روغن زيتون 3تا4قاشق سوپخوري
  • نعناع خشك 1قاشق مرباخوري
  • نمك به مقدار لازم

طرز تهيه : ابتدا ساقه هاي ضخيم كرفس را آب بگيريد و در يك ظرف چيني يا لعابي بريزيد بعد ساقه ي ترد كرفس و هويج و خيار را رنده كرده و پس از آن جعفربي را خرد كنيد و در آخر سير را رنده كرده و با بقيه ي مواد مخلوط كنيد و هم بزنيد . مقداري نمك به آن اضافه كنيد و گردو و روغن زيتون و نعناع خشك را روي سوپ بريزيد و بعد ميل كنيد و خوب بجويد .

طرز تهيه خواراك مخلوط :

مواد لازم :

  • هويج فرنگي متوسط 1 عدد
  • ساقه ي ترد كرفس 1 شاخهجوانه گندم 2 قاشق غذاخوري
  • جوانه عدس 2 قاشق غذا خوري
  • جوانه ماش 2 قاشق غذا خوري
  • كاهو 4 برگ
  • مغز بادام 10عدد
  • مغز گردو 2عدد
  • مغز پسته 10عدد
  • مغز فندق خام 10عدد
  • جعفري خرد شده 4 قاشق غذا خوري
  • گوجه فرنگي رسيده 1 عدد
  • پونه كوهي يا نعناع خشك 1 قاشق مرباخوري
  • سير متوسط 1حبه
  • كشمش شسته شده يك قاشق سوپخوري
  • روغن زيتون طبيعي نصف استكان
  • ليمو ترش تازه به مقدار لازم
  • پودر نارگيل 1 قاشق غذاخوري
  • آب زعفران 1 قاشق مربا خوري

طرز تهيه : همه ي مواد (به جز كشمش و پودر نارگيل و ليمو ترش و پونه )
را باهم مخلوط و چرخ كنيد سپس نمك به آن اضافه كرده و خوب مخلوط نمائيد . سپس از آن”موادفراهم شده را در يك ظرف چيني ريخته با پودر نارگيل و پونه و روغن زيتون تزئين كنيد و در آخر آب زعفران را روي آن بريزيد و بعد ميل كنيد .

طرز تهيه دلمه ي فلفل و دلمه ي گوجه فرنگي :

مواد لازم :

  • فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي از هركدام 1 تا 2عدد
  • جوانه گندم 200گرم
  • جوانه ماش 4 تا 5قاشق غذاخوري
  • مغز گردو 100گرم
  • هويج فرنگي 1 عدد
  • سبزيجات معطر خرد شده 4قاشق غذا خوري
  • پياز كوچك 1عدد
  • ساقه ترد كرفس 1شاخه
  • سير متوسط 1حبه
  • نمك فلفل سياه به مقدار لازم
  • ليموترش تازه به مقدارنياز
  • روغن زيتون 2تا3قاشق سوپ خوري
  • آب زعفران 1قاشق مرباخوري

طرزتهيه :ساقه كرفس و هويج و مغز گزدو و جوانه ها و سير را چرخ كرده و پس از آن پياز را بصورت ريز خلال و سپس سبزيجات را به آن اضافه كنيد و در آخر ليمو ترش و روغن زيتون و آب زعفران و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و خوب بهم بزنيدتا يكنواخت شود در اين مرحله داخل فلفل و گوجه فرنگي را خالي كرده و از مواد موجود پر كنيد و درب فلفل و گوجه را گذاشته و به مدت 30دقيقه در يخچال نگهداريد . وبعد همراه با ليمو ترش ميل نمائيد .

طرز تهيه حليم جوانه گندم :

مواد لازم :

  • جوانه گندم 200گرم
  • مغز گردو 50گرم
  • ارده 2 قاشق غذا خوذي
  • عسل 1 قاشق غذاخوري
  • دارچين 1 قاشق چاي خوري
  • آب زعفران 1 قاشق مربا خوري

طرز تهيه : ابتدا جوانه گندم و مغز گردو را چرخ كرده و پس از آن با يك قاشق ارده مخلوط كنيد و در يك پيش دستي برگي شكل پهن كنيد و با نوك فاشق آن را حالت دهيد . سپس يك قاشق عسل روي مواد فراهم شده بريزيد به گونه اي كه همه جاي آن را بپوشاند بعد ارده ي باقي مانده را روي عسل ريخته و در آخر دارچين را روي ارده بپاشيد و آب زعفران را به آن اضافه كنيد .

استاد جمشید خدادادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن