طب اسلامی و قرآنی

مراحل پاکسازی بدن از سموم به روش طبیعی

مراحل پاکسازی بدن به ترتیب زیر می باشد:

  1. استفاده از مایعات در طول روز در حد معقول ( ٦ تا ٨ ليوان) بهتر است كه آب نوشیده شود.
  2. استفاده از خاکشیر،انجیر و زیتون
  3. مواد غذایی را دستخوش دگرگونی های شدید قرار ندادن
  4. عدم استفاده از مایعات درهنگام غذا خوردن
  5. استفاده از ظروف سفالین،لعابی،چینی،یا سنگ سیاه
  6. عدم استفاده از توالت فرنگی
  7. عدم استفاده از غذاهای فریز شده
  8. هفته ای یک روز روزه گرفتن
  9. عدم استفاده از مواد شیمیایی برای ضد عفونی کردن
  10. هفته ای یک روز کوه پیمایی کردن
  11. کمتر استفاده کردن از گوشت
  12. استفاده از جوانه ی غلات و حبوبات
  13. استفاده از مغزها یعنی مغز بادام،فندق،گردو و پسته
  14. استفاده از میوه جات و سبزیجات تازه
  15. استفاده از هوای پاک و تمیز
  16. عدم استفاده از خانه های بتونی
  17. استفاده از لباس های نخی به عنوان
  18. عدم استفاده از مواد خوشبو کننده ی شیمیایی
  19. عدم استفاده از سم در محیط خانه
  20. عدم استفاده از مواد پلاستیکی و ظروف ملامین
  21. پیاده روی با پای پیاده
  22. استفاده معقول از گیاهان وحشی در طول عمر
  23. عدم استفاده از چراغ خواب
  24. استفاده از کفش و لباس راحت
  25. شناخت طبع خود و استفاده از غذاهای مناسب با آن
  26. عدم استفاده از هیچ نوع خوراکی در هنگام کسالت
  27. پرهیز از شب بیدار ماندن
  28. مصرف روزانه 2 تا 3 قاشق غذا خوری عسل
  29. استفاده از یک تا دو حبه سیر و پیاز
  30. عدم استفاده از غذاهای خارج از منزل
  31. حذف سنت های نادرست از محیط خانواده و جامعه
  32. عدم استفاده از تصاویر مستهجن
  33. عدم مجامعت در اول ، وسط و آخر هر ماه
  34. به فکر دیگران نبودن در هنگام مجامعت
  35. عدم آمیزش جنسی با همسر به هنگام عادت ماهیانه
  36. پرهیز از مجامعت در هنگام خستگی و کسالت
  37. پرهیز خانم ها از اشتغال بیش از حد در خارج از منزل
  38. عدم استفاده از چند نوع غذا بر سر سفره
  39. عدم استفاده از دارو
  40. عدم استفاده از دارو و نور مستقیم آفتاب هنگام زکام
  41. عدم استفاده از رایانه به عنوان اسباب بازی
  42. عدم استفاده از دخانیات
  43. عدم استفاده از هرگونه مواد مخدر
  44. پرهیز از بد اخلاقی و بد رفتاری در منزل
  45. استفاده از دوچرخه به جای اتومبیل
  46. اجابت مزاج قبل از خواب
  47. عدم استفاده از قرص های ویپ مت (حشره کش)
  48. پرهیز از با عجله و سرپا غذا خوردن
  49. استفاده از سالاد فصل قبل از غذا
  50. عدم استفاده از الکل و هر نوع نوشیدنی حرام
  51. خوردن غذا حداقل هفته ای یک بار در کوه و دشت
  52. پرهیز از سیتی اسکن و ام. آی. آر
  53. عدم استفاده از غذاهای باهم ناسازگار
  54. تقید به حضور تمام اعضای خانواده بر سر یک سفره
  55. برداشتن لقمه ی کوچک و به آرامی جویدن آن
  56. پرهیز از صحبت کردن در هنگام غذا خوردن
  57. خوردن غذای مناسب با حال و سن
  58. دست کشیدن از خوردن غذا کمی قبل از سیر شدن
  59. خوردن بعضی از غذاها با سه انگشت
  60. استفاده روزانه از همه انواع مواد غذایی
  61. پرهیز از مشغول کردن ذهن به مسائل متفرقه در هنگام غذا
  62. دراز کشیدن و دست ها را زیر سر گذاشتن پس از غذا
  63. خوردن غذا فقط در هنگام صبح و شام
  64. شروع و ختم غذا بانام و یاد خدا
  65. حداقل هفته ای یک بار استفاده از آش جو یا سوپ جو
  66. پرهیز از خوردن بیش از یک وعده غذای پخته در روز
  67. مصرف میوه جات همراه با پوست و دانه
  68. تا حد امکان پرهیز از استفاده از مواد آرایشی شیمیایی
  69. پرهیز از رنگ موی شیمیایی
  70. عدم استفاده از دستکش در هنگام طبخ غذا
  71. با وضو و به یاد خدا بودن در هنگام طبخ غذا
  72. فراهم آوردن جوی آرام و شا د در هنگام غذا خوردن
  73. پرهیز از غیبت و تجسس در زندگی دیگران
  74. افزودن بر آگاهی های خود
  75. پرهیز از تلف کردن اوقات
  76. انجام صله ی رحم حداقل هفته ای یک بار
  77. هدیه دادن به نزدیکان و هدیه پذیرفتن از آنان
  78. داشتن جاذبه و دافعه در روابط روزمره
  79. عدم استفاده از مواد غذایی مضر(قبلا ذکر شده است)
  80. استفاده از غذاهای جایگزین به جای غذاهای ممنوعه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید