طب اسلامی و قرآنی
نکتار مفید برای انواع کانسر (روزانه 2 – 3 لیوان)
مواد لازم :
- سیب
- پرتقال
- انگور
- آب لیمو ترش تازه
- گریپ فروت
- انار
- گلابی
- زنجبیل
- آناناس
- توت فرنگی
- کیوی
- طالبی
- مقداری عسل.
نوع ترکیب: کیفیت ترکیب میوه جات یاد شده به شرح زیر است:
سیب+ انار
انگور+کیوی+پرتقال
سیب+ پرتقال
گریپ فروت+ پرتقال+ توت فرنگی
سیب + انگور+ آب لیمو ترش تازه
پرتقال + آناناس
پرتقال + آب لیموترش تازه
سیب + گلابی+ زنجبیل
سیب + آب لیمو ترش تازه
سیب + توت فرنگی
آناناس +گریپ فورت+آب لیمو ترش تازه
گریپ فورت + آناناس
گلابی + سیب + آب لیمو ترش تازه
آناناس+ گریب فروت+ سیب+ آب لیمو ترش تازه
طز تهیه نکتار سیب و انار:
یک عدد سیب متوسط که چهار قسمت شده، دانه ها و سر و ته آن نیز جدا شود+ 1 عدد انار شیرین دون کرده+ یک قاشق عسل+ یک لیوان آب را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.
طز تهیه نکتار انگور، کیوی و پرتقال:
یک لیوان انگور حبه شده+ یک عدد کیوی و یک عدد پرتقال پوست کنده و هسته جدا شده + یک لیوان آب+ یک قاشق عسل + را در مخلوط کن ریخته مخلوط کرده، به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.