طب اسلامی و قرآنی

جوانه

جوانه ها، دانه های معجزه گری هستند که خداوند بی همتا آن ها را به ما انسان ها ارزانی داشته است. آن ها عامل مهم جوانی، شادابی و نشاط اند.

خواص جوانه ها

جوانه ها شامل موادی هستند که سلامتی انسان را تضمین می کنند و عامل مهم پیش گیری از انواع بیماری ها محسوب می شوند. در حقیقت، جوانه ها غذاهای هضم شده ای هستند که ما می توانیم با صرف حداقل هزینه، آن ها را در رژیم غذایی روزانه ی خود بگنجانیم.

  • جوانه ها علاوه بر داشتن انواع ویتامین ها و آنزیم ها، به اندازه ی کافی دارای املاح معدنی اند که می توانند نیازمندی های بدن ما را بر طرف سازند.
  • افزودن جوانه ها به سالاد روزانه و استفاده مکرر از آن ها موجب تنظیم هورمون های موجود در بدن انسان خواهد شد. به عنوان مثال در جوانه ی گندم موادی وجود دارد که حقیقتا معجزه گرند، از جمله ویتامین E که منبع غنی آن در جوانه ی گندم است.
  • این ویتامین فعال کننده ی غدد جنسی در آقایان و خانم هاست. وقتی دانه ها جوانه می زنند، آنزیم های موجود در آن ها 200 تا 300 برابر می شوند.
  • جوانه ها یک غذای آماده هضم و جذب اند. یکی دیگر از شگفتی های جوانه ها از بین بردن چروک پوست صورت و نشاط و با طراوت کردن آن است.
  • با مصرف چند قاشق از انواع جوانه ها در روز، اعصابی آرام، پوستی با نشاط با طراوت و گوارشی مناسب داشته باشید. با مصرف جوانه ها همیشه تازه و شاداب بمانید و شکر نعمت الهی را به جای آورید.
  • جوانه ها برای رشد کودکان بسیار مفید و به خاطر داشتن ویتامین های گروه B برای ناراحتی های اعصاب بسیار سودمندند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید