تب مالت

تب مالت چیست؟
بروسلوز یا تب مالت یک بیماری عفونی مشترک بین انسان و دام، به ویژه چهار پایان است که از طریق مصرف لبنیات به انسان سرایت میکند.
علت بیماری
عامل این بیماری، باکتری گرم منفی است که مشترک بین انسان و دام است. این بیماری مفاصل انسان را درگیر میکند. این باکتری در گرمای 60 درجه سانتی گراد، 10 دقیقه مقاومت میکند و در محیط فنل دار 15 دقیقه زنده میماند و در برابر آفتاب چند دقیقه، در شیر یخچالی 10 روز، در پنیر تازه 2 ماه، در بستنی 1 ماه، درگوشت خوک 3 ماه و در فضولات کف طویله و گاوداری 100 روز مقاومت میکند و زنده میماند.
این باکتری بعد از وارد شدن به پوست یا مخاط به طرف مجاری لنفاوی حرکت میکند تا به اولین غدد لنفاوی برسد و در آنجا شروع به رشد و افزایش میکند. این دوران که معمولاً پنهان و نهفته میماند، به طور متوسط 8 تا 15 روز است.
روش طب قرآنی:
این باکتری در سیستم ایمنی بدن یا در غدد لنفاوی رشد و تکثیر میکند و میدانیم که سیستم لنفاوی از طبیعت سردی بر خوردار است، بنابراین برای مقابله آن از روش خاصی استفاده میکنیم.
روشهایی که توصیه میشود عبارت است از:
- رعایت مسائل بهداشت فردی از سوی تک تک افراد خانواده
- استفاده نکردن از کلیهی مواد غذایی حیوانی و قند و شکر و شیرینی جات در زمان بیماری و تا یک ماه بعد از بهبودی
- نداشتن یبوست مزاج و عادی بودن سیستم گوارش
- استفادهی مرتب از عسل، زنجبیل، سیر و دارچین و مقداری زعفران
- استفاده از شربت عسل و لیمو ترش و یک چهارم قاشق چای خوری زنجبیل (روزانه 5 تا 7 لیوان)، همراه با یک قاشق غذا خوری آب زعفران.
- نداشتن یبوست و کنترل سیستم گوارش در طول بیماری و بعد از آن
- استفاده نکردن از کلیهی غذاهای سردی بخش (با طبع سرد) در طول بیماری و مدتی بعد از آن و بر عکس استفاده از غذاهای گرمی بخش برای بهبودی سریع تر (نگاه کنید به کتاب: « 15 روز تا سلامتی»، فصل 8)
- روزانه 3 تا 5 حبه سیر را ریز خرد کنید و به صورت قرص با شربت عسل قورت دهید.
- یک قاشق مربا خوری دارچین ساییده و یک قاشق چای خوری زنجبیل ساییده را با دو لیوان آب جوش در قوری چینی به مدت 30 دقیقه دم کرده، گرم گرم با عسل میل کنید.
منبع: استاد خدادادی