طب اسلامی و قرآنیمقالات
خواص عسل گشنیز
معطر ، مقوی ، اشتها آور، مقوی معده، رفع سوء هاضمه، بادشکن ، نرم کننده ی سینه، برای تب ، مفید برای بیماری های عفونی مانند: سرخک و آبله، برای سرفه و سرماخوردگی، مسکّن و آرام بخش، دفع سموم بدن، خواب آور، مفید برای زکام و اسپاسم ماهیچه ای ، شیر افزا ، مفید برای تب های رماتیسمی ، خواب آور ، مفید برای آفت دهان ، تقویت لثه ، تنگی نفس ، مسکّن صفرا ، ضد سرطان ، مفرّح ، مقوی قلب و مغز ، اسپرم ، ناراحتی روده و حافظه می باشد.
گشنیز نوعی سبزی با نام علمی Coriandrum sativum است. این گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا است و ارتفاع آن تا نیم متر هم میرسد. اغلب گشنیز تولیدی ایران که حدوداً ۶۵ درصد کل کشور میباشد در شهرستان نهاوند استان همدان و بقیه در شهرستانهایی نظیر اقلید و… برداشت میشود.